Fundering!

GODMORNING VIETNAM!!! :-)
Ännu en dag har kommit till! Men det regnar och det suger ju! Men ikväll är vi fulla så då bryr vi oss inte!! Eller hur?
Imorse var det skönt att ligga kvar i sängen och dra sig lite, du vet när det är så där varmt under täcket och kallt i luften omkring dig och inte tala om golvet som är som en skridskobana som ger en pansarpung bara man nuddar det med en tåspetts!
Nä då är det skönt och ligga och filosofera om allt och inget, i mitt huvud i morse var huvudämnet kretslopp... om man nu kan kalla det så.
Jag tänkte på allt som håller på att ta slut olja och sånt. Men hur blir det då med mat? Blir allt konstgjort i framtiden??
Nej då oroa dig inte det fixar människorna! Om du äter en liten havre macka,nog kommer den ut igen eller hur! Som bajs! Och vad göder vi våra havrefrön med?? JA JUST DET! : )
Öl då? Samma där! Malt humle gäst och vatten! Ok vatten göder vi inte på det sättet!
 Även vissa droger kommer ju från naturen! Eller hur Bob?
Men då slog en annan sak mig som gjorde mig så jävla osäker på vad jag ska tro!
Vad menar nu MTV men sin kamanj Knark är bajs?
Knark är bajs

Nä vi syns ikväll under bordet allesammans! Puss


illa

luktande lukt....
Igår satt vi i vårat fina lunch rum på kursen (går en lastbilskurs, men går inte in på den nått mer just nu!) klockan var en så där halv 12 och jag var hungrig, så jag slängde in min matlåda i micron och drog på full värme i ca 2 min och det vart ju jätte gott!
Nu hade inte min matlåda ingenting med den äckliga lukten att göra, som tur är... utan en vänligt tänkande själ vid namn håkan (som också var hungrig) kommer in studsande i lunch rummet, öppnar kylskåpet tar sin köpta matdosa och kör in den i micron.
Under den tiden hade jag SOM TUR VAR hunnit ätit upp min mat. Micron kör på och samtidigt som maten blir varm utsöndrar den den mest hårresande lukt jag nånsin känt! Jag som vanligtvis skulle kunna rammla i hundbajs med ansiktet före utan att få speciella kräk känslor började känna mig väldigt äcklad av lukten!
Men det är bara parmesanaost säger nån, (antagligen nån som tycker om äcklig ost)
Lukten blir bara värre och värre och fönster efter fönster öppnas och jag springer hulkandes ut ur lunchrummet. Nu var det inte bara jag som reagerade på lukten. Håkan som verkat ganska obrydd om lukten blir antagligen misstänksam han också så han tar en kik på sin nu uppvärmda findus matlåda och upptäcker att det inte alls är hans, utan nu kommer det fram att han har råkat tagit en matlåda som antagligen legat i kylskåpet i några månader, du vet en sån där djupfryst matlåda som igentligen blir dålig efter någon dag.
Lukten kom antagligen från all mögel som växt på sjömansbiffen eller vad det nu var för mat.
usch 4usch 3usch 2
Så där såg det ut i vårat lunchrum efter att han värmt klart!
Det som gjorde det hela bättre var att ännu en annan vänlig själ ville göra situationen bättre genom att spruta lite aprikosparfym över hela rummet, det gjorde den enormt vidriga lukten mycket mycket söt och inte ett dugg mindre äcklig! Men det var ju en snäll tanke!
Idag var allt som vanligt igen och den äckliga lukten var borta! (HALLELULLIA) :-)
Jag skulle inte vilja vara en av råttorna som bor i containern som håkan kastade sin exlusiva mat i....
Hej då Nu är det oktoberfest och jag ska vara full i helgen! :-D

Bluetooth

Ok jag kunde inte gå och lägga mig än... Dels så var jag inte tröttsen var ju det här med blogg ganska kul oxo! : )
Jag satt nyss och lekte lite med min mobil och efter lite om och men så fick jag över denna bild med hjälp utav bluetooth! Hightech! :D
Jag kallar den apan i mig hehe....
Godnatt


Apan






Blogg

Jag har faktiskt inte en aning om hur det här funkar men jag kommer prova mig fram och så småning om kommer det nog bli en riktigt bra blogg ska du se! Massa roliga bilder och sen kan jag ju berätta lite om mig själv! Nu ska jag sova! godnatt.