Torsk på Tallin??

Nä nån sån är jag inte men jag är en riktig torsk på utsikter! Kolla in den här soluppgången som fångade mig imorse, så jag kom lite senare än vanligt till jobbet! Kan vara för att min pung frös fast på cykelramen oxo! Nu är det officiellt, sommaren är slut! Damn vad kallt det är!



Nice! som Borat skulle sagt! :-D

image133





Och den här pizzakartongen jag hittade förgyllde min dag extra mycket! :-D Tänk vad en liten prick kan göra. Pennan är mäktigare än svärdet!

image134

ÄNTLIGEN!!!

Är det nån mer än jag bara gått och längtat som faaan till vm i Osaka??? :-D
Jag bara älskar idrott och allt med sport faktiskt!


Det var meningen att det skulle vara en bild på staden osaka eller liknande men  när jag sökte bilder på google så hittade jag faktiskt inte en enda bra bild som kunde representera vm och staden osaka. Så jag tog det som var närmast! Fotbollshunken David Beckham grr. Det är ju lite sport... + att han har en Osaka t-shirt! Perfekt
image131






Det som är så bra med Vm är alla vältränade idrottsmänniskor! Det är en fröjd för ögat att se dom springa runt runt och ibland kasta nått! Ahh ta ett djupt andetag! Det kan inte bli bättre än så här tänker jag när jag sitter i soffan med en sverigeflagga målad på kinden, men just som jag tänker det så börjar min favorit gren! Damn det är damernas kulstötning! Ohh nu blir jag alldeles till mig! :-D Morrva Bratislava är min favorit av alla favoriter! Vem skulle inte vilja kela lite med den här donnan?? Nää jag säger det en gång till... Det kan inte bli bättre! OSAKAAAA!

image132

Fredag!!!!!

Påminelse till mig själv: Kom ihåg att skapa en mapp som du kan lägga alla bilder i innan du rensar ur kameran!


image130




Och sen en ursäkt för att jag är seg på att uppdatera.. jag ramlade helt enkelt ner i en lat grop efter alla Halmstad bilder! Så den sista delen kan ni ju glömma att se! :-D Om det är nån som verkligen verkligen vill se dom så kan jag ordna en mys kväll hemma hos mig! Jag hyr in en overhead och berättar historier om varenda bild!
Jag bjuder även på popcorn! ............. /Youl

Damn, MacGyver look at this!

image128



image129

Halmstad nr: 2

Ok då var det dax igen då! Det är synd om alla slippskillar där ute som precis lagt slippsen rätt efter förra inlägget!

Fortsättning Dag 2:



Fest!!! Eller ialafall ett försök till förfest! Vi hade allt, en fucking caravan, musik, fint väder, semester och massa massa öl! Det enda som saknades var tjejerna! MacGyver tog upp luren och ringde några han kände! Men det var bara torrbollar som tyckte att det var för långt till Halmstad!  Så vi bestämde oss för att...


image105




...för att dra till ett ställe bredvid Tyllösand som heter Punch! Nader jobbar som kock där! Ni ser han nog i bakgrunden om nu kisar! (Tänk vad den där meningen skulle kunnat bli rolig om jag var dyxlektiker och råkade stava kisa med 2 s!) På punch fanns iallafall världens godaste pizza! Det svär jag på mitt liv! Jag skulle nästan kunna tänka mig att åka ner dit enbart för att köpa en pizza av Ivan som bagaren heter! Mmmmm 

image106




Här får ni en utsikt över sofforna och även lite av en skit cool minigolf bana, det var som långgolf fast i miniformat! Skiit kul!
I den här soffan satt vi från kl 4 till kl 10 och drack och rökte vattenpipa! Fy fan va kul vi hade!


image108




Efter ett tag började allt spåra ut när Nader sa nått hemligt till bartendern, för vad vi än beställde in så kom det shots istället! Den här shoten hade lite flytande uppe på, antagligen sprit. Men kärnan bestod av nått som jag tyckte kändes som potatismjöl mixat med en köttbulle! Innan vi drack så fick vi instruktioner att vi skulle gurgla runt innan vi svalde!
Efter vi svalt den så var det väldigt nära att vi skulle få en dejavú upplevelse av allas lunchar! Fy fan va vidrigt!
Jag försökte luska ut vad det var men han som gav oss shoten kunde inte prata för han skrattade så mycket!

image109




Efter den shoten så flippade Jonny. B ur totalt! Han röck tag i vattenpipan för nu var det fan hans tur att röka tyckte han! Damn inte visste jag att han var en sån stor rökare! Efter en kvart fick jag och MacGyver beställa in en fläkt för vi hade tappat bort Jonny. B


image110




Musslor... en maträtt jag aldrig trodde jag skulle äta! Men till min stora förvåning så var det faktiskt ruggit gott! Eller så var det för att jag var full och inte fattade att det var skit äckligt! :-D Nädå det var faktiskt jätte gott!

image111




Dax för helrör! Och gladast var nog MacGyver! Eller vad tror ni?



image112




När MacGyver kilade på toa, så passade jag och Jonny. B på att hälla tabasco i hans drink! Mohahaha (Dr Evil)

image113





MacGyver hade aldrig smakat en godare drink!


MacGyver en kryddig kille
image114






Det här kortet är det väl inge speciellt med igentligen, det är bara en bra tidslinje att dra för Punch ligger bara trotoaren upp och när jag tog klivet över den trotoaren så lämnade jag kvar minnet! Så det här kortet kom jag inte ihåg att jag tog! Men det var ganska fint!

Kamratskap!
image115 




Kamratskap ända tills Jonny. B råkare tappa en sko och det tyckte MacGyver var skit roligt! Här börjar fajten som fortsatte ungefär hela kvällen!

image116



Det här kortet är nog ett av dom skönaste jag nånsin tagit!
Föreställande: Jonny. B ifull fart! Antagligen i ett försök att skada MacGyver på ett eller annat sätt!
Notera skon högst upp i bild! Mohahaha

image117




Kortet ovan skulle nog inte vara hälften så roligt om man inte hade nästa kort som följdbild!
Det talar nog ganska bra för sig själv!



image118


Kungarna Fu, var som sagt i full gång heeela kvällen lång!

image119



Jag skulle köra det klasiska slå en flaska uppe på den andras flaska så det skummar över så in i helvete tricket på MacGyvers öl! Men man kan väl säga att det gick ganska fel!
För när MacGyver är på väg att ta en klunk av den svettigt kalla ölen som han sucktat efter med trånande ögon, kommer jag upp som en ninja i ögonvrån och i ett haaaijaaa slår ner min öl på hans, och till vår bådas förvåning så skummar det inte alls över utan botten på MacGyvers öl går ur! Damn..


image120



The botten is nådd! :-D

image121


Efter MacGyver och Jonny. B´s kung fu fajt upptäkte MacGyver att han hade fått en skada på sitt ben!
Och som en snilleblixt från klar himmel så kommer han att tänka på Sylvester Stallone i en av Rambo filmerna, du vet den när han springer runt i nån öken och skriker ut sina brunstvrål!
I just den filmen så blir han skuten och för att göra rent såret så eldar han i det.
Nu skulle MacGyver göra samma sak, fast med en cigg...... Det funkade jätte bra! NOT!!!! (Borat)


image122



Här är det lite fajt mellan vakterna, MacGyver och Jonny. B.
Notera barnet och milfen i bakgrunden som i förtvivlan försöker fly innan det blir nån skottlossning!
Även farmor står där till höger och tittar på i stor förväntan på att få se lite blod!



image123


Efter massa äventyr vart vi plötsligt trötta och tog en taxi hem!

Taxin hem
image124


MacGyver var glad att vara hemma men han hade ont i axeln! :-D


image125



Och i sin högra knoge!


image126




Men ingenting drar ner Mac´s humör! Han la sig och skulle ha sex med Fergielisious.
VA I HELVETE! Vrålade jag när jag insåg situationen, i min säng... nä nu jävlar!
Efter en thaiboxnings match (tyvärr inga kort på det) så lugnade båda jag och Mac ner oss!



image127




Det var slutet på dag 2 och detta inlägg! I nästa inlägg kommer Jonny. B tillbaks! (om ni noterat att han är borta)
Men tyvärr alla tjejer som setat och sucktat efter han! Han är tyvärr inte sig själv, han kommer komma tillbaks som..... Jonny Fuckface!

Hej så länge

Halmstad nr: 1

Ok då ska dom efterlängtade bilderna äntligen smällas upp på bloggen! Bokstäverna kommer flyga bort av tryckvågen och är det så att ni har slipps på er när ni läser så kommer den ligga på axeln när ni är klara!
This is some heavy shit!



Dag 1



Jag och Johan (Från och med nu kallad  Jonny Bravo) hade under ca 30 - 40 minuter försökt få på ett avtagbart drag på hans bil! Jag menar, kolla killen utan tröjja! Och jag som praktiskt taget har alla körkort som går att ta, inte trodde vi att det var min lilla syster Ida som kommer med en bäbis på axeln skulle lösa mysteriet!
När vi fått på draget trodde vi alla bekymmer i världen var över, men icke! För när vi fått på husvagnen på draget och kopplat el och säkerhetslinor till förbanelse, så startar inte bilen... Vi fick koppla lös den igen och börja putta igång den! Lagom nere vi kvarnsvedskrogen hoppade den igång!
(Vi stängde inte av den bilen förens vi var på campingen)
image91




Jonny Bravo var glad

image92


Jag var glad!

image93




Men tönt David (som i fortsättningen heter MacGyver) vägrade vara glad på mina kort! Tänk att han aaaalltid ska vara tvärt om! Vi diskuterade det nån dag! Han har alltid haft Telia när vi andra hade Comviq, inte undra på att aldrig nån ringde till dig! Vi hade ju inte råd! Han har en annan bank än alla andra! "Nu har jag fört över pengar till dig men du får dom efter helgen" .... Voj voj Jag säger då det listan är faktiskt längre än  ni tror så jag orkar inte skriva allt men det sjukaste var när Jag MacGyver och typ 3 kompisar till skulle äta på en restaurang! Maten kommer in och vad händer tror ni? Inte nog med att han beställt en annan maträtt mot vi andra beställt, han får en blå tallrik istället för en vit som vi andra får!
Helt sjukt!
MacGyver, är inte som ni andra!

image94




Resan var lång och kort lös! Jag tog inte ett enda, ända tills jag kom till den här skylten!
Cool haa
Och den är inte fejkad om ni tror jag har tagit kortet uppochner på en 90 skylt! För då blir det 09!
Det fanns även 40 skyltar! Jag vart sååå fasinerad!
image95



Klockan ca 30 sekunder över 11 kom vi fram till Halmstad! Incheckningen till kampingen stänger 11.
Så utanför äventyrs landet hamnade vi! Vi campade ca 10 meter från en 3x2 metersskylt som det stod CAMPING FÖRBJUDEN! Men vi hade ju nära till Preem macken nera på hörnet!
Jag tänkte ursäkta bild kvaliten och alla små prickar men jag kom på att det var min skärm som var dammig! :-D
Ok det var en dålig bild oxo!
image96




Här låg vi då och sov! MacGyver, Jonny Bravo och Youl! MacGyver och Jonny Bravo som rakt upp medans jag bangade ur, och lade mig skavfötters! Jag tyckte det var lite väl Gay! Inte för att jag har emot gayar men jag kände att det inte var rätt dag att kliva in i garderoben och kolla vad som finns där!
image97




Dag 2



När vi vaknade upp var det i förvirringens tecken, var är vi, vad gör vi, och sist men inte minst, what the fuck har hänt med MaGyvers fejja??
Endera hade han gått upp 7 kilo enbart i ansiktet eller så hade en svartaänkan spindel smygit sig in under nattan och bitit han i pannan! Men så kan det inte heller varit för Jonny Bravo borde ha hört han, för han har väldigt bra hörsel!
Här har ni MacGyver aka Köttbullen!

image98




Nu kanske jag ska klara ut lite frågetecken på vissa håll! Ni kanske har läst att jag har nämt Jonny Bravo mycket i min text! Men vem är han? Förhoppningsvis så vet dom mesta av er som läser vem han är! Ni andra ska få reda på det nu! För många år sedan så fanns det en barnkanal som hette Cartoon Networks! Och på den kanalen så visade dom en serie ibland som hette just Jonny Bravo! Det handlar om en kille som ser ut som ett V och har iq som ett oxo! Allt går ut på att han i olika senarion raggar på smala snygga brudar, som enbart ger han nobben genom att slå han på käften så hakan går ur led eller så! Men om han mot för modan får en date så visar det sig att hon endera är en kanibal eller varulv! Och av olika skäl så tycket jag att Johan är lik han!

Jonny Bravo en förebild!
image99



Här har ni en länk till introt på serien! Värd att se! Den säger allt!
http://www.youtube.com/watch?v=Djl-KeuDlJ0



Efter att vi vaknat till och MacGyvers ansikte gått tillbaks till normal form så drog vi till campingen!
Jag önskar jag hade ett kort på vår älskade reseptionist som på dag 3 kickade ut oss! Men det är en annan historia! Historian om det här kortet lyder: På husvagnen eller Fucking Caravan! som vi kallade den, finns det stödben på sidorna så man inte tippar! För att det inte ska kännas som att man ligger i en 45graders backe när man sover så gäller det att man ställer benen så den blir rak!
Nu var det så att vi hade ställt oss just i en sån backe så det var heeelt omöjligt att få han rak! Så efter mycket om och men så sket jag i det! Jag tog en pappers bit och knölade in den under vattenpasset så bubblan var perfekt rak!
Och det funkade! Varken jag MacGyver eller Jonny Bravo kände att det lutade! Undrar varför....
image100




Vi vart hungriga så vi kika ner på stan! Det fanns myyyycket tje....ckier där,, host host. Vad jag menar är ... Vi var hungriga. Så vi hittade en thairestaurang som hade buffé! Jonny Bravo vart storm förtjust! Han svor på att han skulle få dom att gå back på honom! .. Jag trodde inte honom! 

Första potionen!
image101 



Andra potionen!
image102



Tredje portionen och Thairestaurangen gick i konkurs! Jag ska aldrig mer betvivla Jonny Bravo när det gäller mat!
image103





När vi kom tillbaks till campingen hade nån random dude intagit våran Fucking caravan! Han vägrade gå förens han fick en öl! Vi vägrade!  Så under hela våran resa så sov han i garderoben! Riktigt skum typ det där!
image104




Nej nu ska jag ut och fixa! Men fortsättning ska inte dröjja länge! Så vi hörs väl snart igen! Lämna gärna komentarer! Puss

Det finns ett hopp!!

Så ge inte upp mina kära läsare! Som ni vet så var ju jag, David(aka MacGyver) och Johan (aka Jonny Bravo) i Halmstad i helgen! Det är en resa som varade i 3 dagar men om man skulle berätta om den skulle det ta ca 5 dagar! En omöjlig matamatisk uträkning! Men den är sann!
Just i detta ögonblick laddar jag in bilderna (som slutade på 320st) in i datan! Musiken hackar och vissa bokstäver som jag skriver försvinner!
Som ni förstår så kommer det vara grymt mycket att skriva! Så jag har lagt upp en strategisk plan!
Imorn börjar jag med del ett, sen får vi se vilken del det kommer sluta med! Idag har jag tyvärr inte tid! Jag måste åka och köpa en sovsäck som jag tappade bort och sen måste jag åka hem till Baba och måla om en vägg i husvagnen!

Men ni skulle kunna få ett smakprov på hur dimmig den här resan vart!



image90



Vi hörs imorn då! Puss

Duuuuuuuuuuuger!!

Menkollavädretdå!Jagärsåexalteradattjaginteenskanskrivamellanslag!! Ok ok jag ska försöka lugna ner mig så ni förstår vad jag säger men jag ska faktiskt åka till Halmstad idag! OCH VÄDERGUDARNA ÄR PÅ MIN SIDA!!! Haha

Halmstad! En vacker sommarstad (för er som inte visste det) stränder, öl, sommar, öl, tjejer, öl, semester, öl , tjejer och öl! Hoppas jag inte glömde nått!



Här har vi då Halmstad åvanifrån! Ser ni den lilla blå pricken där?? Där ska vi bo!

image86



Ok det fanns ingen blå prick! Hoppas du letade länge! hahaha, det trökiga eller ja kanske tillochmed roliga i den här trippen är att vi skulle o hemma hos en kille som vi kallar Perra från början! Men han hade sullat till det och trodde att vi skulle komma först näst vecka! Doh.. Men det ordnar sig sa jag åt han när han bröt ihop i telefonen!


Perra
image87



Det ordnade sig på det sättet att Johan banan fick reda på vårt problem. "Men det är luuuugnt vi kan låna mina föräldrars husvagn" Damn tänkte jag ! Den nya Camper Deluxé 2008! Damn damn damn


Camper Deluxé 2008! Platt tv, hiss, tre sovrum, pool, massör med mera med mera! 
image88


Men än en gång så sket det sig! Dom skulle iväg med deras husvagn dom oxo! Än en gång satt vi i klistret, Jag som snart har slut på semester, Johan som precis fått semester och David som fått ledigt (hahaha looser) började få lite smått panik! Men då kom jag på! Farsan hade ju köpt en husvagn han skulle fixa upp och sen skulle han sälja den! Jag ringde han och visst kunde vi låna den!
Så nu pyser vi till Halmstad idag! TJOHOO!



Husvagnen vi ska åka med visade sig vara en husvagn från 1974. Jag hade ingen bild på han men jag hittade en liknande på internet!
image89


Hoppas ni får det gött här hemma! Puss och kram!

P.S Be för oss..........

P.S igen:  om nån är interiserad att köpa husvagnen så är det bara att höra av sig!